måndag 30 november 2009

Hultsfred 2010


Hultsfredfestivalens existens ifrågasattes hårt av svensk media, särskilt av Aftonbladet som helt oacceptabelt mobbat ut festivalen. Det är därför med ett leende på läpparna som jag får skriva att 7-8-9 juli är det dags för Hultsfredfestival igen. Hulstfred ger sig inte, de är fighters och har stor betydelse för svensk musik. Biljetterna släpps den 18 januari för fin fina priset 1295 kronor.

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Nu har man gjort två vinnar drag, genom att gå tillbaka till en 3 dagars festival samt att lägga festivalen ons - tors - fre. Vi såg ju bara förra året vilken utdelning det gav att ha onsdagen med både Kings Of Leon och Franz Ferdinand. Det gör det lättare att få internationella tungviktare, då det blir mindre konkurrens från festivaler utomlands. För det är ju ett krig, om bokningar.

En liten notis. Håll koll på emmabodas bandsläpp imorrn. Vågar man gissa på en popkaramell eller två toppat med lite elektronisk festivaldans ? Ja.


3 kommentarer:

  1. vad händer med lördagen då? blir det något alls då? eller måste alla packa ihop sitt och åka hem? vad tror du?

    SvaraRadera
  2. som det verkar nu, blir det att ta sitt pack och dra. Det är iaf så jag tolkar situationen, men hellre bättre artister än en dag till.

    SvaraRadera