tisdag 6 april 2010

Hultsfred + Emmaboda = SANT

De två småländska festivalerna erbjuder nu en kombobiljett så att du sparar 350 kronor. Diggar du Emmaboda och Hultsfred har du nu ett ypperligt läge att spara en slant. Ska du slå till på en kombo?

18 kommentarer:

  1. Jaså de säljer så dåligt bägge två att de måste börja kränga kombobiljetter! Det kunde man ju räkna ut att hultan skulle göra men kanske inte emmaboda..

    SvaraRadera
  2. Eller så ville vi bara göra något schysst för dom som vill gå på två småländska festivaler i sommar...

    Men tackar för omtanken.

    SvaraRadera
  3. Eller så säljer ni bara dåligt. Och det är anledningen till att du överhuvudtaget kommenterar det här. Är du så rädd?? Är det inte kul o vara anställd av kommunen istället?

    Varför inte bara acceptera att det inte funkar längre. Ni hade er glanstid. Och på den tiden var det ju helt fantastiskt. Men sen 2005-2006 har det ju gått riktigt utför. Ni skulle slutat med flaggan i topp. Istället för att i år krypa till kommunen för att få konstgjord andning trots att ni varit dödförklarade i 2 år!

    SvaraRadera
  4. Vi säljer precis som vi ska så här års. Och kombobiljetten hade vi släppt oavsett om vi hade sålt 5 eller 50 000 biljetter hittills. Det här är något som vi och Emmabodafestivalen började diskutera redan i höstas.

    Efter att under alla dessa år sneglat på varandras festivaler känns det skitkul att börja samarbeta. Och på sikt kanske samarbetet blir ännu djupare. Vem vet?

    Vi tror på att föra diskussion med omvärlden och det är därför vi kommenterar bloggar och liknande. Särskilt bloggar som vi själva läser dagligen.

    Men om du vill ta det här via telefon i stället får du jättegärna slå mig en signal på 0495-69830.

    SvaraRadera
  5. Hahaha. jag vet inte jag håller med om att en kombobiljett tyder på dålig försäljning men jag förstår vad du säger durmer när du pratar om att ni sneglar på andra festivaler. Det har ni ju gjort i många år. och snott idéer rakt av. Och det kan man ju göra, om man tycker det är värt.
    Nu till exempel har ni börjar marknadsföra er som en "riktig festival". Något som arvika gjort sen höstas överallt. Har ni blivit för gamla för egna idéer eller? Jag minns när ni var innovativa och coola. det var länge sen!

    SvaraRadera
  6. Jag förstår inte varför du ska gnälla över ett erbjudande som gynnar festivalbesökarna, om försäljningen går dåligt så vad spelar det för roll för dig personligen?. Creds till Durmér som kommunicerar med besökarna inte bara på sitt egna forum utan också här på bloggen.

    SvaraRadera
  7. klart han pratar här på bloggen. det har han ju betalat för efter som hultsfred sponsrar en privat blogg.

    Och som matsa säger, hultsfred är tjuvar när det gäller marknadsföring!

    SvaraRadera
  8. eftersom jag har insikt i emmabodas försäljning så kan jag tala om att emmaboda kommer att slå publikrekord i år igen, hultsfredsförsäljning har jag dock inte en aning om

    SvaraRadera
  9. du har ingen insikt i nån försäljning. det har ingen som inte jobbar med en festival. och har man insikt i den så skulle man aldrig uttala sig.

    SvaraRadera
  10. inte uttala sig för att informationen skulle anses vara kurspåverkande eller??

    SvaraRadera
  11. lite löjligt att klaga över ett super erbjudande kan jag tycka! Hultsfred känns mer intressant i år än på flera år så och i frågan om de kopierar andra festivaler så har väl de flesta festivaler kopierat hultsfred här i sverige då de va en av de första av sitt slag!

    SvaraRadera
  12. Huvudet på spiken av jonas får jag lov att säga, alla svenska festivaler har väl kollat in Hultan såklart. Dessutom Hultsfred har sitt intressantaste program på flera år. Emmaboda är som vanligt just Emmaboda och det räcker långt.

    SvaraRadera
  13. fan vad alla klagar på hultsfred. jag har vart på flesta stora festivaler i sverige, p&l, arvika, way out west i all ära. men ingenting slår hultsfred, det är sommarens höjdpunkt. vartenda år.

    SvaraRadera
  14. Kombobiljetten borde enbart ses som ett klipp för de som vill besöka båda festivalerna, och har således inget med försäljsningssiffrorna att göra. West Coast Riot och Metaltown kör samma sak, dock är det samma organisation bakom båda festivalerna. Dock finns det andra exempel, Arvika och Way Out West hade en kombobiljett 2008. 2008 drog Way Out West fullt hus (som alltid) och Arvika slog publikrekord.

    SvaraRadera
  15. Oh Snap! Bra skrivet Mange:)

    SvaraRadera
  16. Hultsfred + Sonisphere har också haft kombibiljett. Dock gick ju festivalerna på samma plats och delade på utrustning mm

    SvaraRadera
  17. riktigt tråkigt att folk klagar på ett bra erbjudande. Och ännu tråkigare att Hultan har så många haters, då det är en riktigt grym festival.
    /Nargileh

    SvaraRadera