tisdag 15 december 2009

Julklappar!

Nu kommer det julklappar till alla festivaltokiga själar som drömmer om musik, kärlek och öl. Popadelica släpper The Sounds och Bye Bye Bicycle. Rockweekend släpper Deep purple. Putte i Parken släpper Takida, The Haunted och Billie the vision & the dancers. Sweden Rock fortsätter släppa lite band hela tiden, nu senast Danzig. Arvikafestivalen släpper Takida, Leather Strip, Universal poplab, Wolf och Hypocrisy.

Nu när Rock Werchter bokar som aldrig förr ser det kanske möjligt ut för någon/några festivaler att knipa någon fin fin bokning. Pearl Jam, Rammstein, Pink, Muse, Green Day! Nu återstår det att se vart Pearl Jam hamnar. Kanske får vi även se Green Day i sommar, och vad jag har hört är det en drömbokning för Peace and Love. Så det kanske blir så att vi får se amerikanska punkrockarna som headliner för årets Peace and Love. Det har ryktats om Guns N Roses turné, men det verkar lite tyst precis som med Daft Punk. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

1 kommentar:

  1. Tjena! Vad tror du om arvikas headliners till nästa sommar? Har hört folk som säger att de redan är klara i form av Kent och Babyshambles! Det tror ja personligen inte (och hoppas verkligen inte) att de är. Kent spelar på både PL och hultan så de känns inte så mkt som en headliner. Kankse babyshambles kan leva upp som headliner(känns dock inte lika stort som korn, nin o dm). Men hur som helst borde de ju komma minst 2 feta bokningar till. Va tror du om Muse chanser??

    SvaraRadera