söndag 24 januari 2010

DAS BOOT GOES CRAZY


För några dagar sedan var det Das Boot goes wild, glöm det. Nu är det ännu bättre. Slagsmålsklubben och Alice in Videoland är det senaste bokningarna för den mest elektroniskt laddade festen ute till havs. Personligen får det mig att inse vilket röj det kommer bli.

Slagsmålsklubben är ett av Sveriges bästa liveband, om de får lira på rätt scen, vid rätt tidpunkt. Det finns få band som får upp pulsen och levererar svettigare spelningar än just SMK. För mig är Slagsmålsklubben synonymt med Arvikafestivalen, då jag sett dem där tre gånger, har dessutom sett dem på Ritz i Arvika. 2008 röjde de sönder Apollotältet som då hade kapaciteten 6000 svettiga festivalsjälar. Numera har Apollotältet en kapacitet på 8 000, vilket passar dem utmärkt. Jag röstar för Slagsmålsklubbens återkomst till Arvika. Det är kärlek i skogen.

Alice in Videoland är electropunk, med lite touch av The Sounds. Svettigt och euforiskt. Frontkvinnan Toril är en begåvad entertainer på många sätt och vis. Inte nog med att hon får publiken att gå loss i Cut the crap hon får dig att studsa till Radio song.

Das Boot verkar bli svettigare än någonsin, kolla in www.dasboot.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar