onsdag 27 januari 2010

Mera bandsläpp!

The Killers, Turbonegro, Depeche Mode, The Kooks mfl. Det var band som var klara vid den här tidpunkten för ett år sedan. De stora internationella artisterna har inte nått Sverige än. Dock finns det undantag som Rammstein, men ni fattar. Det var snäppet bättre förra året. Hursomhelst, idag släppte Peace and Love och Way Out West lite band.

Peace and Love släppte följande artister: Europe, Mew, Hästpojken, Eddie Cotton, Elin Ruth Sigvardsson, Nick Lowe, Adept, Magnus Carlsson & the moon ray quintet, Moto Boy, The Bones, Daniel Lemma, Serengeti, The Animal Five, Loke. Precis som Arvikas och hultsfreds släpp ganska tråkigt. Dock har de fått tag i en guldklimp i Mew, de lirar även Siesta för er som inte orkar vänta så länge. Jag trodde dock att P&L skulle nappa på Dizzee, men tydligen inte.

Way Out West släpper kritikerosade bandet Girls vilket var ganska väntat. En riktig kalasbokning. Girls gjorde an av 2009 års bästa plattor och i sommar intar de Slottskogen. Jag är övertygad om att det kommer bli hur grymt som helst. Dessutom har de bokat Real Estate och Samling.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar