tisdag 26 januari 2010

Musiktips


Nu är det dags för ännu ett musiktips. Världen kryllar av underbar musik, det gäller bara att hitta den och den är långt ifrån RixFm. Myspace är ett riktigt fyndställe och där kan du delvis upptäcka morgondagens hjältar. De där som får dig att trilla av stolen, eller de där som får dig att skina som en sol och inte minst de där som får dig att gråta. The XX och Mumford & Sons kom från ingenstans och erövrade allt. Eller kanske inte allt, men de är på väg.

Ou Est Le Swimming Pool, lägg det namnet på minnet. Från de brittiska öarna kommer ännu ett sådant där band som gör att du bara längtar till lera, solsken och en bira i handen. Du vill bara dansa hela natten, så att svetten dryper från pannan och linnet klibbar, samtidigt som de leriga conversen dammar av sig inne på dansgolvet. Du drömmer om klubbland, ser solen gå upp över tälten och kan inte få nog av den grymmaste electrofesten. Är det här du? eller är det din dröm?

Då är du ett blivande fan av Ou Est Le Swimming Pool. Utan att vara ett nytt Cut Copy skapar de electropop för festivalscenernas sena nätter. Vackra melodier och sång blandas med de euforiska beatsen eller snarare synthslingor. Dance the way I feel är örongodis precis som Jackson's Last Stand.

2 kommentarer:

  1. WayOutWest har släppt tre akter idag, saxat från Facebooksidan:

    "Bara för er facebook-pals: GIRLS, REAL ESTATE och SAMLING är klara för Way Out West 2010!"

    Girls ska blir riktigt trevliga att se, ett måste denna festivalsommar!

    SvaraRadera
  2. Tack för att du hjälper mig med uppdateringar. Det gillar jag. Pga av en tidsskillnad på 9 timmar så blir det ibland lite sena uppdateringar, tyvärr.Men jag försöker göra mitt bästa.

    SvaraRadera