onsdag 27 januari 2010

Sweden Rock fyller på med ännu ett band.

Ännu en bokning till Sweden Rock. Ännu en gång är det en mellanstorakt. De har inga riktigt stora och inga riktigt små. Men de behöver ändå ett par namn som ska dra den där stora massan. Eller det kanske funkar att boka massa mellanstora istället för att boka några pyttesmå och några megastora.

Den här gången handlar det om Suicidal Tendencies. Och än en gång ställer man sig frågan, vad kommer headlina Sweden Rock. Inget Rammstein, Inget AC/DC, Inget Iron Maide, Inget Kiss, Inget Mötley Crüe, Inget Heaven & Hell. Dock finns det en möjlighet att boka In Flames och Metallica.

In Flames som lirar Metaltown helgen efter Sweden Rock, skulle kunna vara en möjlighet. Men även Metallica som är ute i Europa mellan 16-19 juni. Så det finns säkert möjlighet att boka Metallica och sedan fortsätta med mellankreddiga akter. Det hade blivit en jäkla bra line up ändå. Dock kanske det blir sämre publikuppslutning de övriga dagarna då många kanske drar dit enbart för Metallica. Slutsålt lär det bli om Metallica dyker upp i alla fall.

Metallica lirar Sonisphere i Polen 16 juni.

2 kommentarer:

  1. In Flames är exklusiva för Arvika och Metaltown!

    SvaraRadera
  2. Okej, då har jag inte läst på helt. Funderade på det, men va osäker. Tack Stina !

    SvaraRadera