tisdag 30 mars 2010

3 spelningar du inte bör missa på DSK.

På varje festival finns det spelningar du inte får missa, de där guldkornen som gör allt så så galet bra. På DSK = Det stora Kalaset är dessa 3 spelningar något du bör kolla in.

Jonathan Johansson, den svenska poppärlan som tagit popsjälar med storm är ett givet kort. Gillar du pop på svenska och är svag för intima lugna spelningar när du ryser till och låter conversen stå still och bara ta in, då är det här något för dig.

Hästpojken, ännu ett svenskt popfenomen, dock en spelning som kommer få dig att rycka med. Tankarna flyger lite tillbaka till Broder Daniel och Bad Cash Quartet, inte så konstigt då Martin Eliasson varit sångare i Bad Cash, det svenska indiebandet som tog så många hjärtan med storm.

Teddybears, björnarna har väl aldrig varit hetare än nu? möjligen när Cobrastyle spelade för fullt. Dock är de som ett nytt band nu, och med en live show som tar många med storm. Förra årets show på Way Out West klassas väl redan som en klassiker. Så är du kär i teddybjörnar, och vill ha dig en jävla show, be there.

P.S. SMK missar man aldrig!

Ska du på Det Stora Kalaset?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar