onsdag 17 mars 2010

Det släpps band hela tiden nu :)


Muse kommer till Sverige rapporterar Aftonbladet. Det blir Stockholm någon gång mellan 15 och 30 juli. Bara det inte krockar med Arvika eller Emmaboda. Det vore tragiskt. Blir det Globen denna gång eller kör man på hovet, eller vågar man på en utomhuskonsert någonstans? Detta betyder ju att Muse är kört för Hultan där de känns så sjukt givna. Blir ganska nyfiken vad de ska trycka dit med.

Paramore kommer även de till Sverige, för deras del blir det Pier Pressure och Göteborg. Paramore har ju varit ett av de där hetaste namnen när det gäller internationella bokningar i år.

Kasabian, Wild Beasts och LCD Soundsystem lirar Roskilde. Frågan är om någon svensk festival vågar boka Kasabian?

Queertopia släppte Billie the vision and the dancers. Och det blir ju ingen sommar utan reagge så därför kommer det nu lite info om Uppsala Reagge och Öland Roots. Uppsala Reagge har bokat in Gentleman & the Evolution, Misty in Roots, Kalle Baah, Kapten Röd, Channel One Sound System, Serengeti och Slag från hjärtat. Gentleman gjorde en hyllad spelning på P&L förra året nu besöker de Sverige igen. Öland Roots bjuder däremot på Fantan Mojah, Helt Off, Mysticman och Diegojah.

6 kommentarer:

  1. muse ska spela den 21 juli. plats TBA, står på deras hemsida:) synd för hultan/max

    SvaraRadera
  2. Ahh. Det är så underbart att det inte går att beskriva med ord. Perfekt mellan Arvika & Emmaboda också. Det gillar vi.

    SvaraRadera
  3. Är rädd att hultan inte kommer trycka dit något alls. Varenda tänkbar headliner som varit uppe har bekräftats att de inte kommer.

    SvaraRadera
  4. Sjukt jävla synd säger jag bara. Nu är det många som inte får chansen att se dem eftersom att biljetterna kommer ta slut på några minuter. Det hade varit bra mycket bättre med en festival spelning

    SvaraRadera
  5. sålde inte biljetterna till hovet ganska långsamt?

    SvaraRadera
  6. KOnserten kommer hållas på Zinkensdamm IP. Lite trist, hade hoppats på Stadion först, läste i kommentator spalten på muse hemsida at zinkensdamm tydligen kan hålla upp till 18000 pers på konsert :O nån påstod också att biljetterna skulle kosta 525 + serviceavgift!:)

    SvaraRadera