torsdag 4 mars 2010

Dagens fel!

I Peace & Loves gästbok kom det fram dagarna innan Alice in Chains var klara att de skulle lira. Dock valde Peace & Love att radera dessa inlägg, vilket är tråkigt. Att band läcker hör nästan till, och det är ju trist när man agerar så som de gjorde. Tror det ska vara såhär om jag fattat det rätt.

Gjorde de rätt som raderade en besökares avslöjande?

5 kommentarer:

  1. de äger väl sin egen gästbok? tycker det är helt ok. de satsar massa miljoner på de artister som bokas.

    SvaraRadera
  2. Jo, men ingen annan festival har agerat så. Hultsfred gjorde inte det när Wolfmother pågick och inte heller när Empire of the sun var klara, samma gällde arvikas bokning av ou est le swimming pool.

    SvaraRadera
  3. Fel fel fel...hultan raderade såna inlägg för ett antal år sedan när de hade en smådikatorisk forumchef - resulterade i katastrof på forumet. Inte bara pga det, utan deras censur överlag. Forumet var ju som bekant nedlagt under ett antal år...

    SvaraRadera
  4. Robin: Det var väldigt, väldigt länge sen vi raderade trådar på Rockparty.se. Tror inte det hänt sen 2004 (bortsett från en del personangrepp , rasistiska saker och annan skit som vi inte vill ha där - vi snackar om 5-10 inlägg/trådar på fem år).

    Men du har rätt - innan 2004 var vi hårdare. Men det berodde på att det var mer osmakliga och fega grejer på den tiden då man kunde lägga anonyma inlägg.

    SvaraRadera
  5. Tycker inte att de e dåligt. Tvärtom borde alla festivaler avslöja bokningar som i nästa ögonblick är helt bortblåsta. Detta bidrar till att fler rykten/förhoppningar/.. bildas vilket bara är roligt. Givetvis ska man kunna skilja på festivalens officiella bokningssida och dess gästbok.

    SvaraRadera