fredag 19 mars 2010

Nya band till Way Out West.

Way Out West har inte offentliggjort dessa akter ännu, men på diverse forum är det redan bekräftat då dessa funnits med i en annons. Vi snackar om The National, Q-tip, Miike Snow och Beach House. Dessutom kommer Rye Rye, Basia Bulat, Tallest Man on Earth, Tune-Yards och Sleigh Bells lira på klubbar.

Lite amerikansk indierock, hip-hop, svenskt och sedan det mest hypade indiebandet på det. Way Out West slutar aldrig att imponera eller?

6 kommentarer:

  1. Vilka forum kan man läsa detta på?

    SvaraRadera
  2. Står bla på Hultsfreds forum!

    Min personliga åsikt om årets upplaga av Way Out West är att lineupen är fruktansvärt mycket sämre än förra årets! Förra året var grymt med Glasvegas, Arctic Monkeys, Teddybears, Rise Against, Bon Iver osv. Fruktansvärt svårt att slå det året

    SvaraRadera
  3. Tycker det är svårt att jämföra med förra året då de inte släppt alla akter än.

    SvaraRadera
  4. men vad gör de på den här sidan wow är ju ingen festival heller !
    det är ett par bra konsertdagar med förvirrande uppsättningar klubbspelningar på kvällarna , men festival är det så faan heller

    SvaraRadera
  5. Way out west är ok men skulle inte heller kalla det en festival. Mycket konstigt och förvirrat med klubbgrejen och känns väldigt kommersiellt och ogenuint.

    SvaraRadera
  6. Jag tycker ju helt tvärtom - WoW är en perfekt festival för mig och känns musikaliskt som det mest genuina Sverige kan erbjuda.
    Klubbarna är väl inte det minsta förvirrande? Jag kan gärna förklara för den som behöver. Först till kvarn gäller, bara folk med festivalpass kommer in.

    SvaraRadera