onsdag 24 mars 2010

PEACE & LOVE!

Det släpptes ju lite band igår. Peace & Love utökade bandlistan med 6 namn. Mika, Jello Biafra and the Guantanamo School of Medicine, Miike Snow, Martin Jondo And Brand, Pernilla Andersson och Demonical.

Helt okej. Även Peace & Love gör smart i att boka Miike Snow. Jag varken jublar eller buar. Jello Biafra lirar ju även på West Coast Riot två veckor innan Peace & Love, och Mika lirade på Annexet nyligen. Peace & Love har ju blivit en ny platå förr hip-hop och de har ett ypperligt läge att boka kanadensiska Drake som nyligen blev klara för Hovefestivalen. Det finns även goda möjligheter för Hultan att lägga vantarna på denna hiphopper.

Vad tror och tycker du?

10 kommentarer:

  1. sure miike snow är väl kul men när de spelar överallt så är det väl inte precis någon kanon bokninmg för någon snarare ett jaha .. jaså dom är det ledin

    SvaraRadera
  2. mika måste ju vara den sämsta bokningen man kan göra. Han sålde inte ut annexet och konserten var tydligen skitdålig. Dessutom va han lite kul 2007..

    SvaraRadera
  3. troligtvis Mika är bra bokning. FÖr några år sedan bokade Peace and Love Jason Mraz och hånades. Det blev en legendarisk spelning internationellt och den del av publiken som var på konserten var helt galet engagerade. Youtube-klippet sågs av hundratals tusen och är en stor klassiker! jag tror Mika är helt rätt bokning för den skara på Peace & Love som gillar detta. man får ju komma i håg att det är stora mängder av besökare på den här festivalen. hårdrockare, indiepoppare, svennar, reggaefolk och mkt annat. nu ser jag alltså objektivt på det.

    SvaraRadera
  4. du har inte lust att länka klippet med Jason? Hittade det nämligen inte, är jävligt nyfiken ^^

    SvaraRadera
  5. http://www.gp.se/kulturnoje/musik/1.338634-festivalkoll-i-halvtid?articleRenderMode=default

    SvaraRadera
  6. Alltså, jag ger fan inte mycket för den journalisten som har gjort den här sammanställningen. Rubriken är "festivalkoll i halvtid" och så handlar huvudartikeln enbart om P&L.. Lite patetiskt, trodde GP var bättre än Aftonbladet?
    Dessutom så tycker jag hennes betyg på de olika festivalerna är väldigt tveksamma, och det faktum att Sweden Rock inte är med i listan gör det inte bättre..

    SvaraRadera
  7. Göteborgsposten är långt mäktigare än dig.

    SvaraRadera
  8. Haha, är det så? Kanske mäktigare, men koll har de definitivt inte.

    SvaraRadera
  9. Håller me göteborgs posten. peace & love har en sjukt spännande och bästa line upen i sommar. Ingen av de andra kan toppa det här just nu.

    SvaraRadera
  10. Miike Snow va helt klart bästa bokningen!!
    Dom gör ju knappt några spelningar i Sverige just nu, totallt 3 i år ser det ut att bli.
    Kommer försöka se alla!
    Dom är ju utan tvekan ett av världens bästa band just nu, fram för allt live!

    SvaraRadera