tisdag 2 mars 2010

Pratkvarnar och spotifylistor

Peace & Love har nu släppt ett gäng pratkvarnar till sitt forum. Jan Eliasson, Nour, Hasse Aro ch Marcus Birro var några av dessa.

Det är mars och därför bjuder Arvika på en spellista med lite kärlekstechno som finna att hämta på deras hemsida. På tal om spellistor så kan du vinna festivalbiljetter till det stora kalaset genom att komponera din bästa förfest lista!

Så kolla in lite kärlekstechno och gör din egen spotifylista i väntan på att nästa vecka inleds med bandsläpp från både Arvika och Peace & Love. Sweden Rock släpper Quireboys , Point blank och cinderella.

2 kommentarer:

  1. Fan nu vet jag att man inte ska klaga egentligen för det är ju informationen som är viktigast. Men det vore kul om du ansträngde dig lite med att försöka sluta använda dig av samma superlativ och samma uttryck hela tiden för det blir sjukt störnade och tråkigt i längden. Skippa smöret hellre för du behöver inte hela tiden försöka övertyga oss om att festival är något man bara måste åka på, för det kommer vi ju redan. Och att säga att varenda festivals bandsläpp är fina är varken objektivt eller sant.

    Fram med sågmaskinen och skriv att det är skit om t.ex. takida bokas till arvika. Dessutom har vi vid det här laget förstått att du gillar arvika och hultsfred och du behöver inte kärleksförklara detta varje gång.

    Jag är ledsen att ge dig denna kritik för jag tycker du gör ett helgrymt jobb och ibland får du till det.

    Tack för festivalrykten!

    SvaraRadera
  2. Pratkvarnar? Människan är en tänkande och reflekterande varelse. Det finns ingen konflikt i att ha massa bra musik och forum där man kan lyssna på intressanta namn. Grymt bra koncept tycker jag!

    Om du läser på så fanns/finns detta på Glastonbury och Roskilde också. Och de festivalerna är större än alla i Sverige. Precis som Peace & Love också blivit.

    Peace & Love har ett spännande koncept, läste att de ökat besökarna på sina forumdagar med fem gånger så mycket folk 2009 jämför med 2008!Imponerande.

    SvaraRadera