tisdag 23 mars 2010

Vad hände med Detektivbyrån?

Förra året bokade emmabodafestivalen detektivbyrån på livstid. Men än så länge finns de inte med i deras line up? Jag hoppas inte det var mycket snack, för lite väsen. kanske är detaktivbyrån, en av de där artisterna som är överstrukna på affischen? på torsdag släpper de ett band i alla fall.

15 kommentarer:

  1. emmaboda hade väl dessutom hot chip på listan förut? borta nu. de verkar vara en del förvirring runt deras bandsläpp, vad jag minns ställde både MSTRKRFT och crystal castles in förra året.

    SvaraRadera
  2. o yuksek o bloody beetroots bl.a ställde in arvika.. alla festivaler har inställda band o smk fullföljde aldrig sina år de var bokade till arvika.... så de är nog inte ensamma om förvirring.. istället för musik förvirring Hot chip har aldrig figurerat på emmabodas line up

    SvaraRadera
  3. Hot Chip? När då!? Var har du fått det ifrån?

    Att MSTRKRFT och Crystal Castles ställde in kan man inte beskylla festivalen för. Att band ställer in händer...

    Vad gäller Detektivbyrån tror jag inte festivalen har gått ut med något om vad som gäller. Emmaboda-10 är sedan länge bortplockat på Detektivbyråns myspace... Anledning: No Idea!

    SvaraRadera
  4. Arvikas biljetter håller på att ta slut. Står att det endast finns fåtal kvar i biljettshopen. Då går nog försäljningen riktigt bra kan man tänka!

    SvaraRadera
  5. Eller att de "billiga" biljetterna till Arvika håller på att ta slut?

    SvaraRadera
  6. ja så är det ju såklart. Men det måste ju vara rekordtidigt. tror jag köpte min billiga biljett i mitten på april förra året...

    SvaraRadera
  7. dom har ju minskat Arvika i år efter förra årets fiasko. finns färre biljetter. går ju inte att sälja ut skiten har de upptäckt.

    SvaraRadera
  8. Du köpte inga billiga arvikas i april i fjol, alla billiga tog slut direkt när de släppt depeche mode ::: minnet är bra men kort. Och som sagt de har ju gått ut med att de kommer att minska alltså säljer de slut på sina billiga biljetter rekordsent som dessutom är rekordfå. Men rekord är det ju iaf.

    SvaraRadera
  9. det ska väl ändå finnas ca 20000 biljetter allt som allt och det är ju ganska mycket för arvika...

    SvaraRadera
  10. Tror det var 2008 som arvika hade en kampanj som gick ut på att man vann livstidsbiljett (?) om man gissade vilket datum de sålde slut. enligt festivalen var det bara ett fåtal biljetter kvar, sedan visade det sig att de inte alls sålde slut, det var till och med en ganska bra bit kvar till att sälja slut, så det känns onekligen som ett sätt att hetsa på folk att köpa sig en biljett

    SvaraRadera
  11. Arvika är ju som konstaterats tidigare pajasfestival

    SvaraRadera
  12. är det inte lite pajasaktigt med festival överhuvudtaget då? det är ju inte så jävla seriöst i alla fall.

    mer pajaskonster!

    SvaraRadera
  13. Pajas hit och pajas dit, min pappa är starkare än din pappa...kom igen

    SvaraRadera
  14. arvika sålde väl slut 2008. jag tror det var på måndagen samma vecka som festivalen började...

    SvaraRadera
  15. smk fullföljde väl visst alla spelningar på arvika? de lirade i tre år och var bokade för tre år. det är som jag minns det i alla fall.

    SvaraRadera