lördag 13 mars 2010

teasars


Hultsfred har lagt ut teasers som lett fram till Empire of the sun pch the dirty youth. Nu verkar man ha ha listat ut koden igen och det amn fått fram leder bland annat till Jamie T vilket känns helt rätt.

Arvika lovar "en gyllene måndag" låter det inte lite väl mycket the Golden Filter? Det var denna elektroniska akt Arvika tipsade om, och enligt deras myspace kommer de besöka skogen den 16 juli. Förutom Arvika kommer de lira på Slottsfjell den 17 juli. Det kommer bli en riktigt vicka-på-höfterna-i-Orion-bokning.

Frågan är om de kommer fortsätta i det gyllene tecknet under veckan? Då borde nämligen Goldfrapp vara högaktuell. Denna brittiska electrpopdrottning har släppt ett nytt album, hon passar perfekt på Apollo och är elektronisk vilket Arvika behöver mer utav. Dock skulle det även kunna innebära att vi får se lite utav 18 karats guld, vilket leder oss direkt till Johnossi.

3 kommentarer:

  1. ang hultsfred så var de ju någon som fick fram Pearl Jam också då han skrev följande : Pearl jam. sjamus=susjam som är = S(eattel)US(a)jam.

    SvaraRadera
  2. Peal Jam är inte troligt. Bandsläppet på måndag innehåller "inget märkvärdigt" och Pearl Jam är i Italien den 6/7 och Spanien den 9/7. Tror knappast de åke upp till Sverige emellan. Tror heller inte Rockparty är särskilt sugna på bandet.

    SvaraRadera
  3. Hästpojken ska lira Arvika den 17 Juli.. så jag vet inte riktigt om guld temat håller.. men man kan ju hoppas, för Johnossi skulle vara toppen!

    SvaraRadera