onsdag 3 mars 2010

Alice in chains

Tydligen skall Alice in chains vara klara för Peace & Love. I ärlighetens namn känns inte P&L alls lika hett som förra året. Jag säger inte att jag vill se Håkan Hellström och Lars Winnerbäck, men vart är alla stor popnamn och indiebokningar? Av de stora namnen är det inte många som får mig att vilja ta mig till P&L just nu. Det är alldeles för mycket hårdrock. Det kanske är bara jag som inte fattat grejen? men tycker inte du att P&L bokade bättre förra året?

15 kommentarer:

  1. Vad svamlar du om? Ser ju hur bra som helst ut än så länge! Och de har en hel del kvar att släppa. Precis som de andra festivalerna, men Peace & Love har alltid mer band än alla andra.

    SvaraRadera
  2. Jag kan hålla med dig att just nu känns det inte som något speciellt. Dom har bokat bra band som Kent, The Hives, Mew och Kings of Convenience men det är ju som sagt en smak sak vad man gillar.

    SvaraRadera
  3. Rent objektivt så har Peace & Love bokat ganska dåligt i år sett till deras bandbudget.

    SvaraRadera
  4. Grymt om de nu har bokat Alice in Chains!

    SvaraRadera
  5. Kan inte P&L självdö??? Jag fattar inte att folk väljer att åka dit eller överhuvudtaget tänker att det skulle vara ett alternativ. Alla andra festivaler är trevligare.

    SvaraRadera
  6. Eftersom fler och fler åker till Peace & Love så gör de något rätt. Har sett flera grymma spelningar där själv och haft skitkul. Har även haft kul på andra festivaler men Peace & Love är faktiskt strået vassare, även fast du inte själv tycker om dem. Du verkar bitter. Ryck upp dig och ha kul istället!

    SvaraRadera
  7. Peace and Love är för fjortisar.

    SvaraRadera
  8. den enda bra bokningen enligt mig är mando diao.

    SvaraRadera
  9. Fjortisar finns ju på varje festival assholes.

    Grymt fettigt med Alice in Chains!! Peace & Love äter upp Arvika, Way out west, Siesta till frukost. Varje morgon.

    SvaraRadera
  10. Alice in chains, är ju sommarens bästa bokning alla kategorier!!! Ska lätt köpa biljett nu

    SvaraRadera
  11. Peace & Love är fjortisarnas och wannabeindiekid_94:ornas festival. Ingen vettig människa betalar skitmycket pengar för att se Håkan Hellström och Lars Winnerbäck :S

    SvaraRadera
  12. Javisst, Håkans enda spelning förra året på en festival. Klart man ville se det!

    Det var 30 000 har man sagt på den spelningen. Fatta, det är mer än vad Hultsfred, Way out west och Arvika totalt lyckades kränga biljetter. Bara på en spelning alltså.

    Sen betalade i alla fall jag och 40 000 till biljett för att se totalt massa fler. Bland annat Turbonegro, Volbeat, Faith no more, Babyshambles, Carl Barat, Pete Doherty, Gogol bordello, Ratatat, Hockey, Temper Trap, Hajen, M83, Keane, Razorlight, Johnossi, Slagsmålsklubben och mycket mer.

    Peace & Love är grymt bra! Grym stämning och skitmycket sköna människor.

    SvaraRadera
  13. undrar bara om de går mer back desto mer folk som kommer ?

    SvaraRadera
  14. Ja konstigt att de kunde gå back...men jag fattar att det måste kostat pengar med deras nya område. Det var så in i helvete mycket folk där i somras, fan campingen var så full med folk, 25 000 som tältade sa nån. med den sjukt bra bandlistan som dom hade så måste det kostat många miljoner pesetas. alla festivaler i sverige gick ju back vad jag förstått. men ingen hade så många artister och stort område som peace and love. de hade många utländska artister, med finanskrisen och dollarraset måste det blivit dyrt som fan.

    men jag tror på peace and love. de har under de 4 sista åren vuxit å bevisar att de är störst och bäst. är helt säker på att de har några riktiga kanoner att avfyra snart, de är smarta de där.

    tycker absolut inte att deras bandlista ser dålig ut än så länge. håller med vad nån annan skrev, att det skulle räcka med några till stora namn nu så är de vinnarna i sommar igen.

    Alice in chains är en riktigt bra bokning för dom!

    dom andra festivalerna bokar också helt ok, helt klart konkurrens i år. arvika har ju helt ändrat sin stil, tror de kommer tappa mycket folk på det.

    SvaraRadera
  15. Grymt med Alice in chains! Legendariskt band som får bra recensioner för nya plattan över hela världen. En otroligt bra comeback och bra bokning för peace and love. Alice har hyllats och ärats av Metallica, Pearl Jam och många andra band. Grymt att ha Grohl och Alice på en festival. Fett!

    synd att Staley är borta men gitarristen Caentrell grundade bandet och har alltid gjort merparten av Alices låtar, de största och kändaste med dom. Han har alltid sjungit också, han och Staley varvade under hela deras storhetstid. Grym bokning, lätt man måste se detta! har polare i USA som sett dem nyligen och säger att de är helt grymma nu också.

    SvaraRadera