torsdag 18 mars 2010

Bandsläpp.

Arvikas favorit metal är Chromeo. Denna kanandesiska danaskt kommer enbart få Apollotältet i Arvika att lyfta. Raden exklusiva bokningar rullar in. Emmaboda hade som bekant ett släpp från Turbo, men de missade den största bokningen, Chromeo. Det är Arvika och Emmaboda som gäller om du vill dansa i sommar.

Morgondagens ledtråd är:Morgondagens artist delar namn med en mycket vacker vingård i Frankrike!

Detta har lett många in på Chateu Marmont, vad tror du?

Siestafestivalen hade också de ett släpp. Det va inga mindre än Teddybears, Eliaz and The Wizzkids, Kristian Anttila, Hästpojken, Monty, Mofeta & Jerre och Anna Von Hausswolf. Popkarameller är aldrig fel, och det är bra utfyllnad. Yran ville inte vara sämre och släppte därför Shout Out Louds, Europe, Docenterna, Mattias Alberg & Nerverna, Mohammed Ali, Per Egland, Nääk, Sparzanza, Mattie Vant, Astrid Madberg och Babian. Även det helt ok, inget riktogt märkvärdigt som får mig att hoppa till men samtidigt breddar det programmet.

10 kommentarer:

  1. Utfyllnad e bra ord för dagens släpp. enda ok är Yran av dom som släppte nu. tror arvika krånglar in sig helt i sin panik att få folk att komma.bokar vad som helst i panik.

    SvaraRadera
  2. vadå panik? Chromeo är väl en av de bästa profilbokningarna Arvika kan göra. Och drar väl inte folk som, säg typ Timo Räisinen skulle göra. Snarare smalt fast jävligt rätt. Folk som har koll på electro och dans fattar hur bra Chromeo är.

    Emmaboda gråter nog blod över att de inte fick in chromeo i sitt tiga-släpp(chromeo ligger också på bolaget turbo som tex tiga). Det hade varit det bästa de kunnat göra, istället får de nöja sig med Tiga som var kul för 4 år sen.

    Chromeo däremot kommer med ny skiva nu, och låten "night by night" är sjukligt svängig! Helt rätt Arvika!!!

    SvaraRadera
  3. hahaha era störda människor Emmaboda hade nog gärna haft chromeo också men förutom tiga har de turbos fetaste akt proxy ! och dessutom erol alkan plus dahlbäck o så all modern technos husgud just det tiga ! ciao

    SvaraRadera
  4. who cares om några band som man aldrig hört talas om?! det får inte mig att köpa biljett.

    SvaraRadera
  5. Ja emmabodas turbokväll är ju grym men den känns ju sådär att arvika roffade åt sig den bästa. Chromeo ihop med just proxy är ju fetast.

    fast grymt bokat av arvika..

    SvaraRadera
  6. Men tur att det inte får dig att köpa biljett. :) För människor som inte ens kommer för musiken utan bara för att "det är coolt att åka på festival" slipper vi gärna. :)

    SvaraRadera
  7. åh, hur pasé är det inte med självskrivna musik/expertelitister som ska namedroppa skumma band hela tiden. vakna, 90-talet är slut. folk vill ha kul i dag, inte stå se på poserande töntar som rabblar massa namedroppanderappakalja.

    SvaraRadera
  8. Värdelösa släpp av alla.

    SvaraRadera
  9. Arvika kommun har bokat Ledin + 4 clowner som ska måla besökarna på festivalen.

    SvaraRadera
  10. till påsk ja...

    SvaraRadera