torsdag 4 mars 2010

Är det belle and sebastian?

Norska slottsfjell som går samma helg som Arvika har nyligen släppt skotska Belle and sebastian. De kommer lira den 15 juli, är det inte ganska troligt att just Belle and sebastian lirar Arvika då? Känns nästan som en lågoddsare, eller?

6 kommentarer:

  1. Jag har alltid genom mina festivalaktiva Arvikaår önskat Belle & Sebastian och sett dom som en riktig högoddsare...nu var det iofs inte det som din fråga handlade om. Jag hoppas verkligen du har rätt, det vore grymt!

    SvaraRadera
  2. Belle & Sebastian lirar Ruisrock i Finland den sjunde eller nåt sånt; samma 'helg' som Hultsfred går av stapeln i alla fall. Kanske kommer till både Arvika och Hultsfred?

    Hultsfred har ju dealat med Pier Pressure gällande 30STM och P&L gällande Wolfmother, så vem vet?

    SvaraRadera
  3. ryktas om minst ett släpp från Peace and Love nästa vecka. vad tror ni det kan vara? ungefär vid den här tiden har de under de två sista åren dragit in riktigt stora grejer.

    SvaraRadera
  4. Haha, tycker du inte P&L har släppt stora grejer hittills? :) Alice in Chains idag är ju megastort.
    Rimligtvis så borde det väl bli något mer åt Indie/pop-hållet efter alla mer eller mindre "hårda" band. Jag har en känsla av att Florence + Machine kan vara en kandidat. Även Massive Attack kan vara aktuella men jag både tror & hoppas att det blir Arvika för dem.
    Ang. Belle & Sebastian så känns inte en deal som tidigare talare helt omöjlig... Dock pratar vi om ett mycket större band än både 30STM & Wolfmother så det kanske känns mer exklusivt. Vore bättre för Arvika om de blev exklusiva.

    SvaraRadera
  5. Vet du om Where The Action Is kommer arrangeras i år? Eller gick det för dåligt förra året?

    SvaraRadera
  6. Jag vet inte om WTAI blir av eller inte. Men jag ska kolla upp det!

    SvaraRadera