onsdag 3 mars 2010

WOW!


Slottskogen är på G. Nu släpper man Jonsi, M.I.A och Paul Weller och plötsligt känns Way Out West som en av festivalsveriges hetaste festivaler. Nu borde det bli många superlativer, men jag finner inte ord. Fest, kalas, magi, nostalgi, eufori, dans, pepp, taggning, stämning... gör gött helt enkelt. Det är mars och fyrverkerierna är i full gång!

Öya har också släppt M.I.A och Paul Weller.

24 kommentarer:

  1. Har du ens en aning om hur tråkig Paul Weller är i dag?

    SvaraRadera
  2. vet du hur totalt stämningslös själlös tillställning way out west är ? inget får tas med in allt handlar om vinstmaximering..men jag ser ett samband luger bestämmer ju även över arvikas bokningar och du pissar på dig för varje bandsläpp till dessa två festivaler...

    SvaraRadera
  3. Ska M.I.A återgälda den inställda konserten på Arvika 2008 i år månne?

    SvaraRadera
  4. Kom igen nu! Killen gör en blogg och han gör det bra. Inga personangrepp, det är bara lågt.

    SvaraRadera
  5. m.i.a som gjord för Emmaboda eller Arvika men antar att wow bokat exklusivt :/
    wow har bra lineup men är ju knappast en festival.

    SvaraRadera
  6. Skanderborgfestivalen i Danmark har släppt Placebo

    SvaraRadera
  7. Detta är ju mer eller mindre en blogg om Arvikafestivalen, det måste ni väll ha förståt? Men vi får vara glada över att han även tar med andra festivalers bandsläpp, mycket enklare så än att kolla varje sida för varje festival.

    SvaraRadera
  8. Var har du hittat någon form av information att Luger bestämmer över Arvikafestivalen? Du kanske borde lära dig hur man bokar band till en festival innan du uttalar dig...
    I det stora hela så är det främst Live Nation som Arvika går via för att boka band. Om du läser på lite så ser du att enbart de Svenska banden som är bokade till Arvika är genom Luger.
    Det är en skillnad mellan Wow/W.T.A.I & övriga festivaler då dessa två är Lugers egna festivaler.

    Och om du pratar om att man inte får ta med något in på Wow - På de flesta festivaler så får man inte ta in mat, dryck, paraplyn, alkohol etc. Eller vad syftade du på?

    SvaraRadera
  9. Jag förstår inte varför folk pratar om att han bara skriver om Arvikafestivalen... Det var ett rätt bra sen jag läste ett större inlägg om Arvika i den här bloggen. Killen rapporterar om de flesta större festivaler i Sverige.. När en festival släpper något intressant/det finns ett rykte så skriver han om det. Sluta klaga och var glada istället!
    Peace.

    SvaraRadera
  10. Bra blogg. Bästa på länge faktiskt. Keep up the good work.

    Ps. Arvika och WOW suger båda två.

    SvaraRadera
  11. Alice in Chains klara för P&L enligt deras nyhetsbrev.

    SvaraRadera
  12. snart kommer den här bloggens nästa hypeband att presenteras till wow o arvika vilka är förvaånade ?

    SvaraRadera
  13. dessutom luger har leverantörs avtal med arvika vilket innebär att arvika inte får boka några utländska artister utan att passera luger... vem är det som behöver läsa på vad ????

    SvaraRadera
  14. the jj är den här bloggens hypeband

    SvaraRadera
  15. Vart står det att bloggen skriver med ett syfte att vara objektiv? Om personliga åsikter eventuellt lyser igenom i den stora mängden nyheter om festivaler världen över vad spelar det för roll? Vad jag har observerat så har väl inga specifika festivalers nyheter negligerats utan endast kryddats med bloggarens egna åsikter. Smaken är ju olika och det kanske istället är de som kommenterar inläggen som är mest färgade och gör bloggen vriden?

    SvaraRadera
  16. Lite svar på tal. Bloggen har ingen koppling till Arvikafestivalen, mer än att det är en festival som släpper band precis som alla andra festivaler. Det är således ingen blogg om någon annan festival heller.

    Smaken är som baken, även mr Weller kan vara sömpiller så kan man lika gärna säga att john Fogerty är pasé. M.I.A är helt klart en mycket bra bokning, och jag vet inte om hon gör en exkluisv spelning på WOW, men det känns så.

    Förra året besökte jag Way Out West och det var en mycket trevlig upplevelse. Det renaste och fräschaste festivalområdet i festivalsverige! Massa bra musik och inte enbart sömnpiller, men vad är det för fel på sömnpiller musik? Vad spelar det för roll om de är vinstdrivande egentligen? det ska väl inte ha någn betydelse så länge din festivalupplevelse var bra. Och jag var mycket nöjd.

    Angående vem som är Arvikas leverantör har jag inte full koll, men jag vet att de jobbar med både Luger och Live Nation. Det var via Live Nation, man bokade Depeche Mode i alla fall.

    Och ja, bloggen är subjektiv till viss del. Annars hade det enbart vara att lista alla bandsläpp inte skrivit en enda rad. Jag tror att det hela blir bättre om man kryddar med åsikter. det blir så tamt utan dessa.

    Kul att ni läser och diskuterar!

    SvaraRadera
  17. Vad som är en bra bokning avgör publiken. Inte du.

    SvaraRadera
  18. Han får väl avgöra vad han tycker är en bra bokning som du sen kan kommentera och tycka precis tvärtom. Du behöver inte läsa om du inte gillar att han ger sin åsikt, eller?

    SvaraRadera
  19. Jag hoppas verkligen att publiken avgör vad som är en grym bokning, men även jag är en del av publiken. Så därför säger jag vad jag tycker om diverse bokningar.

    SvaraRadera
  20. Om ni inte tycker om hans åsikter så kan ni enbart läsa om alla bandsläpp på - http://www.festivalnyheter.com.
    En blogg är ett tillfälle för att få uttrycka sin egen åsikt. Det är väl roligare om vi direkt diskuterar hans inlägg istället för att tjafsa om bloggens objektivitet?

    SvaraRadera
  21. tänkte bara tipsa om att pip har släppt band i dag.

    SvaraRadera
  22. luger är samma sak som livenation för de som inte vet det så ägs luger till 100% av livenation i dagarna flyttade luger in i livenations lokaler. Luger/livenation har också monopol på siesta, peace and love mfl

    SvaraRadera
  23. Om nu Arvika går genom Live Nation för sina bokningar - kan det då vara troligt att RATM är headlinern som släpps? Det är trots allt Live Nation som håller i RATMs spelning i Holland. Eller är de för dyra måntro?

    SvaraRadera
  24. M.I.A ensam får mej köpa biljett till Wow som jag ej tänkt besöka i år. Pavement och Paul Weller gör absolut inte saken värre!

    SvaraRadera