söndag 7 februari 2010

Angående Wolfmother!

Wolfmother eller inte? Det diskuteras vilt här och på andra ställen. Något av de skumma är tre svenska spelningar samt att de ska lira den 18:e på Arvika. Arvika är 15-17 juli. Dock kan det där sista vara en typisk felprint, och att deras Norge spelningar förflyttas en dag. Det har hänt så många gånger förr det där med felprint. Annars kan de ju spela i Arvika den 15:e då de inte har något på schemat då ( även om det är då jag tror de ska va i Norge och att deras Arvika spelning ska vara den 17:e).

Hultsfred släpper band i veckan, precis som Arvika så vi lär få se. Det som stärker teorin att denna turnéplan är äkta till skillnad från daft punks "turneplan" som sedan bekräftades som falsk, är att flera spelningar på turnén stämmer. De har alltså bekräftats av festivaler och artister, så personligen hoppas jag att spelschemat stämmer och att det är en liten felprint så att de besöker även Arvika den 17:e.

2 kommentarer:

  1. Läs senaste inlägget på blogg.rockparty.se. Nånting stämmer inte med ryktet, som jag själv startade genom att lägga upp länken på Rockpartys forum, men vad som än händer har vi en spännande vecka att se fram emot.

    // Skinkan

    SvaraRadera
  2. Okej, det låter som om Wolfmother inte kommer till hultsfred då, eftersom folk börjat säga att den där bokningen de fixat är wolfmother. Det kan innebära att delar av turnéplanen inte stämmer, men den stämmer ju delvis med Hard Rock Calling mm, men som du säger. En riktigt spännande vecka väntar!

    SvaraRadera