onsdag 10 februari 2010

Massa nya band intar Sverige!


Jävlar! Banden bara strömmar in nu ju. Idag gjorde nykomlingen Getaway klart med Megadeth, Airbourne, Sonic Syndicate, Crucified Barbara, Heavens Basement, Raubtier, Quireboys, The Generals och Lavett. Getaway imponerar stort särskilt medtanke på att de är nykomlingar!

3 nya bokningar till Roskilde har det trillat in - Casiokids, Efterklang och Lindström & Christabella.

Dagens bokning är N*E*R*D som kommer lira båda på Putte i Parken och Yran. En klassbokning som kommer fungera som en av deras headliner i sommar. Det kändes dock lite random, men det är det som är så kul med festivaler. Man vet ju inte aldrig vad som kommer släppas. Nu släppte de dock ännu en internationell akt, vilket jag har efterfrågat. De gör helt rätt!

5 kommentarer:

  1. Emmaboda släppte Entombed & Kalle Bah

    SvaraRadera
  2. Kan du inte ta reda på lite mer om WoW? Om dom inte bokar några bra snart kommer dom ju verkligen inte gå bra i år... Men du vet inget om det eller?

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset! Jag ska försöka hitta något, dessvärre är det så att det inte alltid är så lätt, men jag ska ge det en chans. Inget nytt på muse fronten vad jag kunde hitta i alla fall.

    SvaraRadera
  4. är ganska mycket på board.muse.mu deras forum och de har väldigt nördiga och elitiska fans som vet allt och de tror på att muse kommer spela i sverige och finland i sommar, för de gjorde misstaget att kalla finland och sverige spelningarna i höstat för repetitioner. tydligen var de spelningarna första gången de tränade med ljustornen/max

    SvaraRadera
  5. Fan vad bandsläpp det var hela tiden! Och ja, fan vad wayoutwest halkat efter. Eller förbereder dom nåt stort...?

    SvaraRadera