lördag 13 februari 2010

Green Day till Sverige!

De svenska festivalerna kan glömma Green Day. Enligt Expressen kommer de lira Ullevi 6 juni. Vilket är ganska troligt då de lirar på danska Skive, sedan Ullevål i Norge och även Helsingfors. Då vore det riktigt konstigt om de hoppade över Sverige.

Men där försvann ännu en högklassig headliner för de svenska festivalerna, men dock finns det många kvar. Det är ju egentligen lite konstigt att ingen festival bokat Jay-Z eller The Strokes. Men är de kanske för stora och för dyra?

5 kommentarer:

  1. Jag förstår inte önskan efter stora band , de är sällan bra de är trötta pengakåta gamla gubbar, somm gör ännu en dag på kontoret. Make the girl dance på hultan, the twelves på arvika o wavves på emmaboda är samtliga var för sig 10 ggr intressantare än green day.

    SvaraRadera
  2. blaah varför ska götet få alla stora bokningar till sitt ullevi, nu får dom ta å skynda på bygget av nya råsunda så vi får artisterna till huvudstaden

    SvaraRadera
  3. green day är sellout posers. kan inte fatta att de klassas som ett punkband! ingen punk känlsa som helst. vad har hänt med punkscenen igentligen, dog den med ian curtis eller?/max

    SvaraRadera
  4. Nä. men kanske av Joe Strummer ellr av Joey Ramone...

    SvaraRadera
  5. vilka band har vi kvar som är kapabla till att headlina en festival? och då pratar jag om stora artister

    SvaraRadera