torsdag 25 februari 2010

Sveriges bästa festivalsajt!

Målet med bloggen har hela tiden varit att bli den bästa festivalsajten, idag besöks den av 400 personer per dag, med toppar över 500. Det är galet kul att rapportera när det finns så många festivalsjälar där ute. Ska vi försöka sätta "publikrekord" på bloggen så att det sjunger om det imorgon? Vad sägs om att nå 1000 besökare på en dag? Du som läsar, du är grym, men har du glömt att tipsa din polare så säg till nu.

Jag har fått ett flertal mail som verkligen tycker att bloggen förtjänar fler besökare så därför försöker vi nu tillsammans att uppnå detta. Såhär gör du:

  1. Läs som vanligt!
  2. Tipsa en polare!
  3. Länka på din facebookstatus.
  4. Länka från din blogg!
  5. valfritt !
Nu kör vi, eller?

10 kommentarer:

  1. Registrera bloggen på bloggportalen också!

    SvaraRadera
  2. Känns lite "horigt" att be om besökare på ett sånt här sett. För att sätta ett nästan fejkat besöksrekord att sen ha att skryta med.

    Visst, din blogg är skitbra och jag är inne här flera ggr om dan, men det här k'ndes bara trist.

    SvaraRadera
  3. Ja, kändes lite trist men jag tycker också bloggen är bra! Keep up the good work.

    SvaraRadera
  4. Tråkigt, att folk ska snacka skit för att bloggaren vill ha ett litet publikrekord, bloggen förtjänar mer läsare, så why not?

    SvaraRadera
  5. länkar bloggen från facebook, hoppas jag har någon vän som gillar den!

    SvaraRadera
  6. Suverän blogg!!! Klart att vi ska hjälpa till att sprida ut att det är världens bästa festivalblogg...

    SvaraRadera
  7. Jag försökte enbart följa lite tips av läsare som ansåg att bloggen förtjänar fler läsare. Man kan inte alltid göra alla nöjda, men det kanske inte var rätt väg. Ni får lite tips på hur bloggen skall bli bättre och nå ut till fler:)

    SvaraRadera
  8. Tips om du ska bli stor. Håll dig så neutral som möjligt. Festivalerna är många och de som kallar sig "alternativa" (Arvika är absoult inte en av dom längre) är inte de som säljer mest biljetter. Vill du nå folk och få läsare så tänk till.

    Du är på rätt väg.

    SvaraRadera
  9. Fan, jag tycker nog att du är så neutral som du kan bli... Klart är väl ändå att dom som ar störst får mest uppmärksamhet, med all rätt.

    SvaraRadera