fredag 26 februari 2010

Yran!

De har ett otroligt starkt svenskt startfält när det kommer till svenska artister, och ännu starkare blir det med Teddybears, Johnossi, Elliot Murphys (US), Oskar Linnros, Skiret, STOR, Pascal, Anna von Hauswolff, Monty och Mixtapes & Cellmates.

Jag tror aldrig de svenska festivalerna har haft ett såhär starkt svenskt startfält som festivalerna har i år. Dock betyder det mindre utländskt, eller?

Hultsfred släpper band nästa vecka och den 8 mars utlovar Arvika headliner plus bandsläpp. Vad tror ni om Hultsfreds bandsläpp och vad tror ni Arvika har kokat ihop?

P.S De som har bokat bäst, kommer lite senare! Ha en galet bra fredagskväll !

9 kommentarer:

  1. Är det inte mycket troligt att Arvika också släpper The Hives? Det släppet borde väl även passa alla dom som driver tron om att de safe-bokar lite. Robyn vore ju inte helt fel men är hon en headliner...ja kanske med tanke på hur het hon känns 2010. Nån som tänker lika eller annorlunda?

    SvaraRadera
  2. Jag tänker precis som du, men frågan är om de är headliners? Men Robyn är ju Robyn, hon älskar Arvika, och Arvika älskar Robyn!

    SvaraRadera
  3. Hives skulle nog bli en headliner för Arvika (kanske den sista? tror de släpper en till och höjer biljettpriset sen) men Robyn hamnar nog som förra gången snäppet under även om hon kommer vara sjukt i ropet till festivalsommaren. Jag hoppas även på LCD Soundsystem och Arcade Fire men det känns som om de nu kommer till Sverige så kniper WOW dessa...för dyra (främst LCD) för Arvika tro?

    SvaraRadera
  4. Varför inte Prodigy, Hot Chip eller Massive Attack? vet dock inte om Hot Chip eller Massive Attack är hedline material men Prodigy är verkligen det.
    Det luktar lite Robyn också måste jag medge tror dock inte på något Hives, vill inte ha dit dem heller då de faktist spelar nästan på alla festivaler i sommar

    SvaraRadera
  5. jag tror på 30 seconds to mars och midlake till hultsfred, kanske alexisonfire också. de hade behövt något lite hårdare

    SvaraRadera
  6. Nä. Men Hives spelar fem festivaler i sommar och Kent spelar typ tjugofem ditt megamiffo. Hives är hundra ggr bättre Bokning än Kent. Sorry men kom in i matchen grabben

    SvaraRadera
  7. hives känns fruktansvärt passé det är ingen headliner. Ingen svensk artist är headline om de inte gör spelningen som sin enda sommarspelning ... alltså saknar arvika headlines de ligger i typ division 3 lr ngt

    SvaraRadera
  8. Men kära du Headliners kan ju vara ex hästpojken. Allt är ju beroende på av vilka övriga som spelar på festivalen. Hur gammal är du. Femton eller.

    SvaraRadera
  9. så du kallar inte Babyshambles, In Flames, Regina Spektor för headliners? Ge dig...

    SvaraRadera