måndag 15 februari 2010

Them Crooked Vultures till Borlänge!


Supergruppen kommer besöka Borlänge i sommar! Det är klart att Them Crooked Vultures intar Dalarna i sommar och nu har Peace & Love äntligen fått till ett riktigt stort namn till årets upplaga. Frågan är om detta är det största bandet ? eller kommer det bjudas på fler karameller?

Them Crooked Vultures lirar även Roskilde, så nu gör supergruppen tre spelningar den helgen!Ärligt talat har jag inte greppat dem riktigt än, men jag kanske inte har gett dem en ärlig chans?

Vad säger ni : Är det här en bra bokning för Peace & Love? de tre första som svarar får tillgång till ett gratis spotifykonto om man anger sin mail adress!

10 kommentarer:

  1. Hade hoppats på Rage, men det här är bättre än inget.

    SvaraRadera
  2. Den här bokningen lyfter festivalsommaren för både danskarna, norrmännen och oss. Att få se Foo Fighters är ju en dröm, men att få Grohl på trummor igen är galet och grymt bra! Nu längtar jag ännu mer till sommarn:)

    SvaraRadera
  3. fast dom är ju skitdåliga trots bandmedmerna!

    SvaraRadera
  4. Ojojoj WoWs nya släpp. Stora artister, inga favoriter för mig men ändå.

    SvaraRadera
  5. the xx och la roux till way out west

    SvaraRadera
  6. Grymt med Dave Grohls Crooked Vultures! Årets bokning!! Sen har de Mastodon, Kent, Wolfmother, Vitalic, NOFX, Donkeyboy, Nick Lowe, Adept och Shout out louds med flera. De lär ha flera ess i ärmen också, det har de alltid! Köper biljett direkt.

    SvaraRadera
  7. Sjukligt bra bokning av PL, de kommer inte bara locka TCV fansen utan också Foo fighters, queens of the stone age o led zeppelin fans! Galet bra kommer de bli!

    SvaraRadera
  8. hahaha sicket skitsnack i rockbranchen blir man aldrig större än sin senaste hit" och eftersom det efterblivna bandet the crooked vulture inte haft nån hit så bli de heller aldrig nån hit...

    SvaraRadera
  9. En dröm uppfylls!! Dave Grohl på trummor igen, precis som i Nirvana, ikonen John Paul på bas och rockhipstern/geniet för stonergenren, Josh Homme på sång/gura. Hit eller inte, du har nog inte fattat vad rock handlar om. Peace & Love imponerar i år.

    SvaraRadera
  10. Patti Smith, Motörhead, Iggy & the Stooges, Alice Cooper, Manu Chao, Mötley Crüe, Faith No More...Finns ingen hejd på bra band som lirat på Peace & Love nu ju!!!! Them Crooked Vultures är så klockren bokning för dom. Har sett Grohl live på youtube, och jävlar vad han öser på! Precis som i Nirvan. Jones och Homme är så snortajta också. En megadunderbokning som enligt mig krossar.

    SvaraRadera