fredag 19 februari 2010

Mera bandsläpp!

Denna vecka har det inte varit lika många bandsläpp som förra veckan, men det rullar fortfarande in en del artister. Tivolirock har släppt sina första band och de fyra första namnen är Deportees, Maskinen, JazzAttacks och Ola Joyce. Rockweekend fortsätter med utländska bokningar och nu kommer Moheda gästas utav Skid Row och Obituary.

I grannlandet Norge har Hovefestivalen fixat en riktigt fin line up, de 8 senaste bokningarna är Florence + the machine, Ellie Goulding, The Pink Robots, Lindstrom & Christabelle, Anne Marie Almedal, Alexisonfire, A Day To Remember och Neon Indian. Jag gissar att några av dessa band kommer besöka Sverige, och då har P&L och Hultsfred första tjing då de festivalerna ligger i anslutning till Hove. Lite fördel P&L, men inte omöjligt för Hultsfred.

Tyska Melt som går av stapeln samma helg som Arvika har släppt lite artister. Massive Attack, The XX, Booka Shade, The Wombats och Dj Shadow finns bland skaran. Kanske några band Arvika kan plocka till skogen! Är det the XX exklusiva för WOW?

8 kommentarer:

  1. Å snälla, The Wombats får verkligen mer än gärna lira på Arvika. Passar mig utmärkt:)

    SvaraRadera
  2. Wombats till Arvika? Ja tack!

    SvaraRadera
  3. Massive Attack måste ju passa Arvika som handsken. Arvika skulle verkligen behöva ett elektroniskt storband i den kalibern.

    SvaraRadera
  4. Ja till wombats och till massive attack. wombats på apollo vid fem snåret och massive attack på vintergatan efter midnatt. Galet bra!

    SvaraRadera
  5. finns det några rykten kring wombats?
    hur töntigt den än låter så åker jag dit de kommer..

    SvaraRadera
  6. Jag har inte sett något mer kring wombats men ska kolla runt lite :)

    SvaraRadera
  7. tack, riktigt schyst blogg förresten ! keep it up

    SvaraRadera
  8. Härligt med Ola Joyce!! Såg på spacen att han spelar förband till Mika i globen. Fett!

    SvaraRadera