fredag 12 februari 2010

Vilken dag!

Sweden Rock har nu bekräftat Guns n Roses och det är i detta nu som Sweden Rock känns som en av de där festivalerna som kan sälja slut först. De har gått från att vara det osäkra kortet, till att plötsligt bli det säkra kortet. En världsklassbokning har man gjort genom att boka dessa legender som kommer dra massorna ned till Sölvesborg i sommar.

Äntligen släpper Hovefestivalen sin headliner, som jag har längtat. Funderingarna och ryktena har florerat hos Hove fansen. Muse, Green Day och Pearl Jam har varit de där tre banden som folk trott på. Nu är det klart att brittiska Muse kommer, och de glider längre ifrån Hultsfred enligt Hultsfredfestivalen själva. Återstår det sista hoppet om Muse i Sverige till P&L? De har i alla fall ett gyllene läge att göra en av årets bokningar.

Slottsfjell och Bukta släppte Mew. I Sverige kan du se dem på Siesta och P&L. Kan detta betyda att Arvika också vill boka dem? Dock blir line uperna då riktigt lika varandra, men det kommer i sådana fall bli en billig bokning då de är i närheten samt att de redan lirar två gig runt den helgen vilket gör att de accepterar lägre gage.

3 kommentarer:

  1. Bytte inte Hove datum just för att kunna boka denhär headlinern till tisdagen (vilket jag antar är Muse)? Isf borde de ju inte kunna spela 30 juni, av någon anledning. Om inte P&L har gjort klart med Muse redan innan detta, vilket verkar orealistiskt eftersom de hade bandsläpp häromdagen.

    SvaraRadera
  2. Då blir det antagligen P&L som kammar hem dem :)

    SvaraRadera
  3. Muse lär inte spela P&L :( tusans att alla svenska festivaler är för fattiga för att boka dem!

    SvaraRadera