söndag 7 februari 2010

RISE AGAINST!


Signaturen Ludvig tipsade mig om Rise Againsts spelning på West Coast Riot och så är också fallet. West Coast Riot har nu två kalasbokningar som väntar på att släppas!

4 kommentarer:

  1. en fråga till dig "festivalbesatt", vilka festivaler kommer du besöka i sommar och varför? har lite beslutsångest och behöver lite tips å så. alla banden är u inte bokad men ändå! ;)

    SvaraRadera
  2. Okej Ludvig, jag har inte bestämt mig helt och det beror mycket på jobb också men än så länge blir det Coachella, Arvika, Way Out West. Dock vill jag verkligen på Hultsfred och Hove/Roskilde och kanske något den där helgen då emmaboda/Pip. Vi får se, bandsläppen framöver kan avgöra!

    Coachella för att jag bor i Kalifornien nu och för att de har en otrolig fet line up. Arvika för att jag varit där 6 gånger, för att mitt hjärta säger att Arvika är ett måste, för att jag tror på Kärlek i skogen och för att Ou Est Le Swimming Pool lirar. Way Out West för att Pavement och Girls + att jag älskar slotsskogen samt att många vänner ska dit.

    Sedan vill jag troligen på Hove om de släpper något fint snart. Hultsfred känns det som att jag borde uppleva snart. Två år i rad har de inte passat så nu känns det som att det är min tur. Men som sagt vi får se, sj då?

    SvaraRadera
  3. Ja du, för det första är jag inte så erfaren när det gäller festivaler, endast varit på WTAI(2008) och Arvika(2009), där jag blev helt såld på hela festivalupplägget med tre dagars konstant fest till grym live musik :)

    Så i år e ja grymt taggad på festivlai allmänhet, men mest på West coast riot, Metaltown, Arvika och hultsfred.

    Det blir nog west coast och metaltown då de ligger precis efter varandra och har helt fantastiska bokningar i form av Rise against, In Flames och Rammstein.

    Sedan blir det nog Arvika eller Hultsfred. Det beror mest på banden som släpps. Jag vill heslt tillbaks Arvika då jag hade en av mitt livs bästa uppleveler där! Och just nu tkr ja Arvika bokat bättre (mest på grund av In Flames, men de kommer ja nog se Metaltown ändå). Så skulle hultsfred så till med nån jättebokning som Green Day eller Muse så kansek att man hamnar där, de får vi se!

    SvaraRadera
  4. Pier Pressure ska ju tydligen vara den 20 juni iår`enligt deras officiela hemsida. Har du några spekulationer på headliners och dylikt där?

    SvaraRadera