fredag 12 februari 2010

Festivalnyheter!


Festivalerna bokar inte bara band, planerar området och marknadsför. De dansar sig galna på kontoret, bjuder på uppdateringar, tävlingar och undersökningar.

Har du drömt drömmarna om designeryrket och är din stora passion indie? Popadelica lockar sina besökare med en lukrativ designertävling. Du kan nämligen designa årets Popadelica t-shirt!

Dräglar du över Siesta! line upen? drömmen om Mew i Hässleholm och en supertaggad Familjen är en vacker kombination. Du kan nu passa på att uppleva festivalen från ett nytt perspektiv då de söker funktionärer. Är du en hejare på att affischera? Hultsfredfestivalen söker nämligen affischerare.

Vill du veta vilken musik som sprudlar ut ur Arvikafestivalens högtalare? Just nu är det tre band de valt att tipsa om The Swiss, The Golden Filter och IamamIwhoami. Senast de tipsade mig om musik var det Ou Est Le Swimming Pool och Owl Vision. Båda lirar nu på Arvika i sommar. Dock betyder inte detta att dessa tre tips garanterat kommer att lira i skogen i sommar, men kanske!

5 kommentarer:

  1. muse uppdatering: hove festival 29 juni följt av rock werchter 1 juli och sedan ett av roskilde datumen. så peace and love verkar nog ändå för tajt, eller? så det blir nog hultsfred trots allt?!/max

    SvaraRadera
  2. jag tippar på att de svenska festivalerna tycker att muse är för dyra att boka... stora band har ju som bekant gett arvika miljonförluster vid mer än ett tillfälle likadant med hultan så ... mitt tips är att vi slipper dom

    SvaraRadera
  3. Är det helt otänkbart att Vitalic även kan besöka Arvika i år??

    SvaraRadera
  4. Muse känns längre ifrån Sverige än någonsin! Angående Vitalic, no idea! festivalerna satsar inte lika mkt på exklusivitet som förr så ;)

    SvaraRadera
  5. Vitalic är exklusivt bokad dessvärre. Synd! Fast jag upplever att det är lika mycket exklusivt som tidigare. de mesta utländska brukar det ju handla om. Wolfmother är ju undantaget dock. som till exempel cut copy, regina, babyshambles och NOFX.

    sen är ju vissa saker halvexklusiva som till exempel In flames o N.E.R.D.

    Jag såg att du tyckte att guns´n´roses gjorde att swedeN rock bokat näst bäst i sverige. är inte det än lite trött bokning? jag tror inte det räddar dem. de kommer max få 20-25000 besökare i år på gama meriter.

    SvaraRadera